Huur mij

Bedrijf

Jouw troef:Beloon je werknemers met een gratis onderhoud of herstelling door Platteband. Zo promoot je het woon-werkverkeer met de fiets én motiveer je je werknemers. De kosten van een gezamenlijke herstelling liggen per fiets een stuk lager dan een individuele interventie. Wil je toch de kosten doorrekenen aan je werknemers, dan komt het hen dus nog altijd goedkoper uit.

Evenement

Jouw troef:Organiseer je een evenement en wil je iets extra aanbieden aan je bezoekers, huur dan Platteband in. Je bezoekers kunnen zo twee vliegen in één klap slaan. Ze genieten van het evenement terwijl hun fiets hersteld wordt of een onderhoud krijgt. Als organisator kan je zo bezoekers lokken en bovendien aanmoedigen met de fiets te komen in plaats van met de auto. Bezoekers die pech krijgen op weg naar het evenement kunnen bovendien meteen geholpen worden!

School
School

Jouw troef:Als school ben je gedeeltelijk verantwoordelijk om je leerlingen veilig op de openbare weg te sturen. Dit begint bij een goed onderhouden fiets. Werkende remmen en lichten zijn van levensbelang! Vele kinderen rijden helaas rond met een slecht onderhouden fiets. Huur Platteband in als hersteller, licht alle ouders in over deze unieke mogelijkheid en toon zo aan je omgeving dat je school een maatschappelijke voortrekkersrol speelt.

Praktisch

Ik kom ter plaatse met mijn mobiele hersteldienst en werk gedurende een vooraf overeengekomen tijd, of tot de laatste fiets hersteld is.

Prijs

Ik werk per uur; onderdelen aan voordelig tarief. De prijsberekening maak ik zo op dat je de kosten gedeeltelijk of geheel kan doorrekenen aan het individu, indien je dat wenst.

Diensten

- Onderhoud

- Herstellingen aan huis

- Herstellingen in de werkplaats drongen of sdw

- Ophalen/leveren fiets voor/na herstel

- Verkoop

Openingsuren

Winkel:

Afspraak steeds mogelijk buiten de openingsuren

Online of Telefonisch

Maandag: 8.30 - 10.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 8.30 -11.00

Donderdag: 16.00 - 19.00

Vrijdag: op afspraak

Zaterdag: 14.00 - 18.00

Zondag: gesloten

Contact

Asselsstraat 32

9031 Drongen

Luchthavenlaan 37

9051 Sint-Denijs-Westrem

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018 door PLATTEBAND