top of page

Huur Platteband

bedrijf.png
Bedrijf

Jouw troef:Beloon je werknemers met een gratis onderhoud of herstelling door Platteband. Zo promoot je het woon-werkverkeer met de fiets én motiveer je je werknemers. De kosten van een gezamenlijke herstelling liggen per fiets een stuk lager dan een individuele interventie. Wil je toch de kosten doorrekenen aan je werknemers, dan komt het hen dus nog altijd goedkoper uit.

event.png
Evenement

Jouw troef:Organiseer je een evenement en wil je iets extra aanbieden aan je bezoekers, huur dan Platteband in. Je bezoekers kunnen zo twee vliegen in één klap slaan. Ze genieten van het evenement terwijl hun fiets hersteld wordt of een onderhoud krijgt. Als organisator kan je zo bezoekers lokken en bovendien aanmoedigen met de fiets te komen in plaats van met de auto. Bezoekers die pech krijgen op weg naar het evenement kunnen bovendien meteen geholpen worden!

school.png
van.png
euro.png
School
School

Jouw troef:Als school ben je gedeeltelijk verantwoordelijk om je leerlingen veilig op de openbare weg te sturen. Dit begint bij een goed onderhouden fiets. Werkende remmen en lichten zijn van levensbelang! Vele kinderen rijden helaas rond met een slecht onderhouden fiets. Huur Platteband in als hersteller, licht alle ouders in over deze unieke mogelijkheid en toon zo aan je omgeving dat je school een maatschappelijke voortrekkersrol speelt.

Praktisch

Ik kom ter plaatse met mijn mobiele hersteldienst en werk gedurende een vooraf overeengekomen tijd, of tot de laatste fiets hersteld is.

Prijs

Ik werk per uur; onderdelen aan voordelig tarief. De prijsberekening maak ik zo op dat je de kosten gedeeltelijk of geheel kan doorrekenen aan het individu, indien je dat wenst.

bottom of page