top of page

Velo de Ville

Velo_de_Ville_Logo_Kombi_quer.png
Allround E-bikes AEB

Als u op zoek bent naar een metgezel voor elke dag, bent u hier aan het juiste adres. Onze allround fietsen worden gekenmerkt door hun ongelooflijke veelzijdigheid. Niet voor niets biedt deze categorie de meeste configuratiemogelijkheden om de flexibiliteit te vergroten en de fiets verder uit te rusten volgens uw wensen. Een allrounder wordt meestal geleverd met een verstelbare stuurpen met ergonomisch licht gebogen stuur, een volledig verlichtingssysteem, een verende voorvork, een bagagedrager en smalle tot middelbrede banden, zodat u goed bent uitgerust voor elk aspect van het dagelijks leven.

Sportieve E-bikes LEB

Deze categorie, bekend uit de automobielindustrie, kan wonderwel worden toegepast op fietsen. Het sportieve stuur van de SUV-fiets met vlakke stuurpen creëert een toergerichte zithouding. De rijstabiliteit en het rijcomfort worden verder verbeterd door bredere banden. Met deze fietsen kunt u ook buiten de normale wegen en fietspaden toeren.

Compacte E-bikes KEB

Compacte fietsen bieden gewoon meer flexibiliteit op de weg: de beperkte ruimte optimaal benutten op de camping, snel de trein halen, in het woon-werkverkeer of genieten van het volle Bosch-vermogen op tournee - de compacte KEB-modellen hebben voordelen die voor de hand liggen. Door hun ontwerp kunnen ze ruimtebesparend worden opgeborgen en bijna overal mee naartoe worden genomen, terwijl ze tegelijkertijd een volledige rijervaring zonder beperkingen bieden. De uitrusting van het basismodel is al ontworpen voor veel variabiliteit: De stuurpen en het zadel kunnen zonder gereedschap op uw eigen maat worden afgesteld, en met een bagagedrager en verlichting zijn ze ook echt geschikt voor dagelijks gebruik. Opklapbare pedalen zijn als optie verkrijgbaar om de rijkwaliteiten af te ronden.

Comfort E-bikes CEB

Met hun lage instap zijn ze bijzonder comfortabel: de Comfort fietsen maken gebruik van de accu die op de bagagedrager is geplaatst om het opstappen nog gemakkelijker te maken. De combinatie stuur/stuurpen zorgt ervoor dat u meer rechtop en dus comfortabeler zit. Zelfs langere tochten zijn comfortabel.